Η Ομάδα

You are here:

Είμαστε ευγνώμονες στους συνεργάτες μας Ηλία Καλλιώρα, Νίκο Δαλαβούρα, Δεσποινα Φλαριώτη, Χρυσάνθη Κανουλά και Κατερίνα Ανδρέου για την βοήθεια τους, ειδικά στις δύσκολες στιγμές του επαγγέλματος.

Απόστολος Σταματιάδης, Ιωάννης Γκέγκες

kallioras

Ο κύριος Καλλιώρας Ηλίας αποφοίτησε από το τμήμα Νοσηλευτικής, της σχολής επαγγελμάτων υγείας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών το 2014. Κατά τη διάρκεια της φοιτητικής του εκπαίδευσης απέκτησε σημαντική κλινική εμπειρία σε μεγάλα νοσοκομεία της Αττικής. Έχει πραγματοποιήσει την πρακτική του άσκηση στην καρδιολογική κλινική του νοσοκομείου «Ασκληπιείο Βούλας». Από το 2015 εργάζεται στο Χειρουργικό Ιατρείο Πρωκτού ως νοσηλευτής. Έχει συμμετάσχει ενεργά σε πλήθος Ιατρικών και Νοσηλευτικών Συνεδρίων παρουσιάζοντας προφορικές ανακοινώσεις. Ομιλεί άπταιστα Αγγλικά (C2), Γαλλικά (C2) και Ισπανικά (B1).

flarioti

Η κυρία Φλαριώτη Δέσποινα εργάζεται στο Χειρουργικό Ιατρείο Πρωκτού ως νοσηλεύτρια από το 2016. Για πάνω από 30 χρόνια έχει προσφέρει τις πολύπλευρες υπηρεσίες της ως νοσηλεύτρια σε παθολογικά και χειρουργικά τμήματα μεγάλου νοσοκομείου της Αττικής αποκομίζοντας πολυετή εμπειρία και σημαντικές ικανότητες στην παροχή πρώτων βοηθειών και τη διαχείριση επειγόντων περιστατικών. Η παρουσία της στο ιατρείο αποτελεί εγγύηση για την ομαλή και απρόσκοπτη λειτουργία του όπως και για την ενδεδειγμένη κλινική διαχείριση των ασθενών του.

kanoula

Η κυρία Κανουλά Χρυσάνθη αποφοίτησε από το τμήμα Νοσηλευτικής Α’ του Ανώτερου Τεχνολογικού Ιδρύματος Αθηνών. Κατά το διάστημα 2012-2017 προσέφερε τις υπηρεσίες της στο δήμο Αλίμου με την ειδικότητα της νοσηλεύτριας. Από το Σεπτέμβρη του 2017 εργάζεται στο Χειρουργικό Ιατρείο πρωκτού, προσφέροντας την πολύτιμη βοήθεια της με τις νοσηλευτικές και γραμματειακές της υπηρεσίες. Έχει συμμετάσχει σε διάφορα επιστημονικά συνέδρια ενώ ταυτόχρονα έχει αποκτήσει πολύτιμη εμπειρία από την πρακτική της άσκηση σε μεγάλα νοσηλευτικά ιδρύματα της Αττικής. Είναι άριστη χρήστης της αγγλικής γλώσσας ενώ έχει εξαιρετικές γνώσεις χειρισμού ηλεκτρονικών υπολογιστών. Η υπομονή της και ο ευγενικός χαρακτήρας της αποτελούν τα κατάλληλα προσόντα στην καθημερινή επαφή της με τους ασθενείς.

dalavouras

Ο κύριος Δαλαβούρας Νίκος είναι απόφοιτος του τμήματος Νοσηλευτικής, της Σχολής Ανθρώπινης Κίνησης και Ποιότητας Ζωής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου και απόφοιτος του Διαπανεπιστημιακού – Διατμηματικού Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών «Οργάνωση και Διοίκηση Υπηρεσιών Υγείας», του τμήματος Νοσηλευτικής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει περατώσει με επιτυχία την Διπλωματική του εργασία, με θέμα «Πρόληψη καρκίνου του πρωκτού σε ομάδες υψηλού κινδύνου». Έχει πάρει μέρος σε πολλά συνέδρια, ομιλεί την Αγγλική γλώσσα σε επίπεδο Proficiency και είναι άριστος γνώστης και χειριστής των ηλεκτρονικών υπολογιστών. Από το 2016 προσφέρει τις υπηρεσίες του στο Χειρουργικό Ιατρείο Πρωκτού με την ιδιότητα του νοσηλευτή.

andreou-team

Η κυρία Κατερίνα Ανδρέου είναι απόφοιτος του τμήματος Γαλλικής Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών με μεταπτυχιακό εξειδικευμένο στο εμπόριο. Εργάστηκε σε ιδιωτικά εκπαιδευτικά ιδρύματα σαν καθηγήτρια αγγλικών και γαλλικών από το 1988. Η ευχάριστη και προσηνής παρουσία της στο ιατρείο και το χαμόγελο της συμβάλλουν σημαντικά στην καταπολέμηση της ενδεχόμενης ανησυχίας και του άγχους των επισκεπτών. Ομιλεί άπταιστα Γαλλικά (C2), Αγγλικά (C2) και Ιταλικά (Α2).